Julshopping

Idag har jag haft en ledig dag, jag passade på att träffa en god vän på en liten lunch och fika på stan och därefter lite julshopping. Jättemysigt ❤ Jag har köpt ett par julklappar idag men de kan jag inte visa i bloggen, jag köpte även lite pysselrelaterat till mig själv men det kommer ni förhoppningsvis att se framöver men de här små söta som jag köpte får ni se idag:

20

3 små pepparkakshus som jag hittade på TGR, så i år blir det en by med minipepparkakshus hos oss. Jag har inte öppnat för att se hur byggdelarna ser ut men jag tror att det blir gulligt. Jag fotograferade inte något på stan, då jag inte känner mig bekväm med det men hittade så vackra gammeldags glittriga kalendrar i pyssebutiken ❤ Jag går annars fortfarande i en overklighetskänsla att det snart är december men det är verkligen dags att inse nu så jag hinner njuta till fullo. Sådana här dagar hjälper ju till att bättra på julkänslan när man ser julpynt och granar i butikerna. Men helt ärligt så det här med Black Friday och numera Black Week, har det inte gått lite överstyr? Butikerna överöser oss dagligen med sms och mail med sina erbjudanden. Så min uppmaning är, tänk efter innan ni handlar. Jag tycker väl inte att man behöver ha totalt köpstopp men lite eftertanke på vad man handlar. Lite guldkant på tillvaron behöver vi alla men överkonsumtion är inte bra vare sig för oss själva eller miljön.

 

Annons

3 tankar om “Julshopping

 1. Vad skönt med en ledig dag med lite shopping mm! Själv känner jag mig stressad, det är lite mycket just nu, jag vet inte riktigt när jag ska hinna köpa julklappar. Men det ordnar sig nog!

  Gilla

 2. Det brukar ju ordna sig på ett eller annat sätt men man vill ju inte stressa…
  Jag är så tacksam att jag har kunnat jobba lite mindre under några veckor nu i höst och ha en ledig dag emellanåt och jag ska faktiskt vara ledig en dag i veckan ändra fram till jul nu och det känns så skönt.

  Gilla

 3. Jo jag håller med, det går över styr.. jag brukar vänta till black friday (eller week) med att köpa sånt jag redan planerat köpa för att få lite rabatt, men man försöker blunda för allt annat och inte göra onödiga oplanerade köp bara för att det är lite rabatt.

  Gillad av 1 person

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s