
En tradition jag haft så länge att jag inte minns när den startade är att baka äppelpaj med pepparkakskryddor i. Ni som brukar följa mig minns det säkert och har kanske själva testat men det är så gott så det förtjänar liksom att tipsas om igen. Jag brukar använda mitt vanliga recept på äppelpaj och tillsätta pepparkakskrydda i degen. Just denna är havresmulpaj men det har blivit gott med alla recept jag testat att tillsätta det i. Smaken och doften är så ljuvlig med kombinationen av äpple, pepparkaka och vaniljsås. ❤
Det har jag inte testat. Om jag bara haft egna äpplen…; blir så avundsjuk när jag går förbi trädgårdar med dignande fruktträd…🤢😔.
Mamma har i alla fall ett plommonträd på sitt kollo – såå såå gott – så jag hoppas kunna testa att göra plommonsaft i år.
GillaGilla
Måste testa! Låter ju underbart gott.
GillaGilla
Pepparkakssmak är ju underbart i typ alla former av bakverk! Det påminner ju då om mjuk pepparkaka vilket jag älskar.
GillaGilla