En månad till Lucia

Är det mer än jag som inte riktigt hänger med, en månad kvar till Lucia och advent närmar sig med stormsteg. Det känns som att jag har bloggat färre mysinlägg i år än jag brukar göra men jag har ju berättat det mesta om gångna jular och jag kan inte berätta om varje gång jag sitter här med clementiner, tända ljus, juligt doftande te eller glögg. Men tro mig, jag njuter varje kväll av att vi närmar oss årets mest underbara tid. Julklapparna har jag slagit in efter hand, julkorten är snart klara och jag längtar efter att börja jula på riktigt.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Jag hade en plan om att börja putsa fönster och byta gardiner i matrummet idag men då jag vaknade med huvudvärk i morse så hoppade jag över det. Det får bli en annan dag. Men snart snart snart så kommer vårt hem att förvandlas till det där sagolika julhemmet som jag älskar att strosa runt i eller bara sitta och njuta av. Till frukost åt jag en nyttig pepparkaksdoftande mugcake, recept kommer en annan dag. När jag har en ledig dag så unnar jag mig lite extra julighet ❤ Men en sak har det blivit mindre av än det brukar, jag har bara sett en enda julfilm i höst, Tomtetass som jag tittade på med yngsta dottern för ganska många veckor sedan. Det beror väl delvis på att äldsta dottern inte bor hemma längre för oftast är det hon som gjort mig sällskap framför julfilmerna. Delvis beror det på att jag varit ganska uppbokad med annat på lördagarna.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

2 tankar om “En månad till Lucia

  1. Visst är det både härligt och sjukt att tiden redan har gått så fort! Plötsligt är det bara två veckor kvar till första adventshelgen. Och jag inser att jag har en del att göra tills dess, haha! Visst är det fullkomligt underbart när hela hemmet är pyntat och man bara kan gå omkring och mysa i all härligheten, precis som du säger. Underbar stämningsbild på eran fantastiska gran! Superfin tomte och snögubbe också. ❤

    Gillad av 1 person

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s