Att bara vara i stunden

På kvällarna tycker jag det är mysigt att släcka ner belysningen och bara ha mysbelysning tänd, jag är så nöjd med den här lampan som vi köpte förra hösten. Egentligen från julavdelningen men den hänger framme resten av året och plockas ner till advent för att göra plats för vår stora stjärna.
2017-10-1919.17.14_preview.jpeg

Sedan tycker jag det är mysigt med tända ljus och en kopp te i mörkret.

2017-10-1919.16.43_preview.jpeg

Pepparkakor köpte vi för en vecka sedan och clementiner har vi haft hemma sedan vi skördade de sista äpplena på våra träd. Små föraningar om den underbara högtid som närmar sig. Jag brukar inte göra några listor för saker att hinna med under hösten, funderar lite och sedan tar vi det lite som det kommer, vad som hinns och orkas med. Jag gör däremot listor på julklappar, julkort, julmat och julbak. Det är så trevligt att smygkika lite på de där gamla listorna resten av året och drömma sig bort till julefriden en liten stund ❤ Tänk om man kunde få jullov hela december och bara ägna sig åt att julmysa med bakning, pyntning, gå på julmarknader mm!

Annons

2 tankar om “Att bara vara i stunden

  1. Precis sån är jag också. Släck ner, njut av mysbelysning och en kopp te. Jag vill också vara ledig innan jul, inte samma sug att vara ledig i mellandagarna. I år tänkte jag inte ta extra ledigt innan jul, men än är det inte försent att ändra sig.

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s