Julshopping i Ullared

Denna veckan är det som bekant höstlov för landets skolbarn, så även för mig halva veckan och vi passade på att åka till Ullared. Det var verkligen längesedan sist, vi har inte velat åka dit under pandemin så det var drygt tre år sedan vi var där nu. Jag har verkligen längtat efter att få se deras nya julavdelning och den var mysig. Jag hade bävat lite för att det skulle var mycket folk där, visst var det mycket folk men det var inte svårt att ta sig fram i gångarna. Vi har varit med om mycket mycket värre. Det är ju så stort nu så det är många kvm att fördela sig på. Vi gick faktiskt upp till julavdelningen först av allt och vi strosade runt länge och tittade på allt fint. Dock köpte vi inte så mycket från julavdelningen. Jag köpte lite fina julkort och en ljuslykta men det var nog allt. Mellandottern som var med hade tänkt att köpa lite julsaker till deras nya lägenhet men hon hittade inte något som föll henne i smaken. Och det var nog lite så vi kände allihopa. Det var mycket mysigt att titta på men inget WOW. Många luvnissar, adventsljusstakar, julkort och julklappspapper och de tre senare kategorierna fanns det mycket fint bland. Men missförstå mig inte, det var väldigt mysigt att titta på allt juligt.

Ni som följer mig på Instagram har kanske redan hunnit se att jag däremot köpte mig två juliga och mysiga pyjamasar. Den rutiga är i flanell, passar bra nu när vi har sänkt inomhustemperaturen. Vi köpte även en del julklappar.

Jag har fortsatt att lyssna på många julböcker och även tittat på ett par julfilmer. Den senaste boken som jag lyssnade på var ”Medan snön faller i Ådala”. Det är tredje boken i en serie och jag har gillar de tidigare så det var trevligt att återse karaktärerna vid juletid, De andra böckerna utspelar sig på sommaren.

Jag kan även berätta att jag har avslutat min domän som jag haft i tjugo år och därmed släckt ner min gamla hemsida om julen som jag startade 1999 och min gamla julblogg som jag startade 2006. Jag får erkänna att det känns lite konstigt och lite vemodigt men med tanke på att jag inte uppdaterar de sidorna längre kändes avgiften alldeles för dyr. Jag har ju bloggat här i några år nu. Sidan innehåller reklam som jag inte kan styra över men den har även fördelar som webhotellet inte hade. En hel del av mina länkar under rubriken Gottebordet går till recept som jag hade i min gamla blogg så jag måste städa bland de länkarna.

Snart mina vänner är det ju faktiskt dags att adventspynta, det är advent i slutet av november och inte så många veckor kvar. Det är snart dags för den bästa tiden på hela året ❤

Jag kan även berätta att vi kommer att få en ny familjemedlem till advent. Vi ska köpa en liten kattbebis av min äldsta dotter som har kattungar och den är leveransklar just till advent. I samband med det ska jag även besöka Annies lilla julvrå och det ser jag också fram emot jättemycket. Det blir däremot ingen stor adventsfika hos oss i år eftersom vi vill ägna oss åt vår lilla kattbebis den dagen. De vuxna barnen kommer nog hem, men vi ska inte bjuda några fler.

Annons

En tanke på “Julshopping i Ullared

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s