Julkortssverkstad

I helgen började jag tillverka årets julkort. Ganska sent för min del men det är ju gott om tid kvar. Dock vill jag inte stressa utan ha roligt och njuta av pysslet 🙂 Mitt mål i år är att inte köpa något nytt material utan att använda upp det som jag har hemma. Jag har använt papper från Maja Design i väldigt många år men i år ska jag utmana mig själv med att använda andra papper.

De här motivarken köpte jag för något år sedan. Jag gillar dem men eftersom det inte är min vanliga stil har jag haft svårt för att komma igång med dem. Men i år verkar bli året då jag gör mina julkort lite annorlunda än jag brukar. Om jag blir nöjd med dem vill säga, annars har jag Maja Design också kvar 😉 Jag är ändå lite tveksam, detta är kanske snarare vintermotiv än julmotiv. Jag gillar ju jultomtar och jul men är även en stor djurvän och gillar de här motiven. Oj, nu blev det svårt. Jag får använda lite juliga dekorationer och se om jag får till något jag blir nöjd med.

Annons

4 tankar om “Julkortssverkstad

  1. De ser ju jättefina ut tycker jag, trots avsaknad av tomtar😁🎅. Hade jag haft pengar hade jag nog beställt personliga julkort i år; känner att det finns annat pyssel jag kanske hellre håller på med just nu…
    Men det blir alldeles för dyrt när man räknar in portot så jag får sätta mig en dag i november och klippa och klistra. Dock skulle jag vilja ha lite nya motiv att inspireras av, men det får nog bli ett annat år det också….
    Hursomhelst, dina kort kommer bli jättefina som vanligt🥰😍❣
    Och Grattis på födelsedagen🎉🤗🥰❣

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s