Vår julafton

Jag ville lägga upp en liten film här från vår julafton. På instagram fungerar det bra men eftersom jag hellre vill ha den här på bloggen än på Instagram så försökte jag att lägga upp den här men det var lättare sagt än gjort. Därför får ni istället en länk till instagram direkt till filmen, klicka på länken nedan:

Jul i vår hus

Jag har haft ett intensivt men mysigt julfirande med huset fullt. Vi var tolv personer på själva julafton så jag som hade organisationen i huvudet och därpå ryggskott hade ganska fullt upp och var ganska trött men som sagt ändå så himla mysigt att kunna samla alla våra närmaste hemma hos oss för mysigt julfirande efter förra årets lite ensamma jul. Våra barn med respektive, min pappa och min bror med familj. Stämningsfulla foton hade jag inte tid att ta och själv hamnade jag inte på bild men jag har som sagt gjort en liten film för att ni ändå ska få ta del av min jul. Foton från lille julafton med uppesittarkväll och gemensamt pyssel i köket, själva julafton med julfrukost med alla barnen och deras respektive, julbordet, jultomten och julklappsutdelning, julgröt, julfika mm och sista fotot på filmen är julgranen hos mina svärföräldrar där vi firade jul igår på annandagen. Eftersom flera i min familj inte är ok med att synas så har jag valt foton utan människor på så allt finns inte med men jag lovar att det fanns nära och kära på plats i huset ❤ Frukosten var som vanligt nybakade saffransscones, chokladmjölk med grädde, polkagrisar och marshmallows men det kom inte med på bild. Det har växt från en lugn stund med bara familjen när barnen var små till en familjesammankomst då alla vuxna barnen kommer hem med sina respektive. Det är så roligt att de även i vuxen ålder väljer att stiga upp lite tidigare på morgonen för att äta varma saffransscones i gryningen.

Jag hoppas att ni tycker filmen är mysig och en lite annorlunda sammanfattning än jag brukar visa. Traditionerna var desamma men vi var fler människor. Min lilla brorsdotter är 14 månader och det var första gången som vi fick fira jul med henne och givetvis så hamnade hon i centrum, framförallt när jultomten kom ❤ Min egen yngsta är ju 15 så kusinen var enda barnet. Visst blir det lite speciellt runt det första året, när det finns en äldre syskonskara så delas uppmärksamheten runt jultomten på så många.

På Juldagen samlades barnen här hemma igen för att äta julmatsrester, julgodis och spela sällskapsspel och igår på annandagen firade vi jul igen hemma hos svärföräldrarna. Idag är jag tacksam för att jag ännu har många dagars ledighet framför mig så jag kan leva kvar i min julbubbla ❤ För mig varar julen så länge jag har kvar julkänslan. Jag älskar att njuta av julgranarna även efter julen ❤

Annons

2 tankar om “Vår julafton

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s