Tack för denna säsongen!

Nu är det huvudsakliga firande över för denna säsongen och jag börjar känna mig redo för att tacka er alla för denna bloggsäsong ❤ jag bor kvar i min julbubbla åtminstone en vecka till, sedan börjar vardagen med jobb och magin brukar vara bruten. Jag kommer att njuta av julgranen, julmusik och förhoppningsvis titta på ytterligare någon julfilm. Jag kommer att bläddra bland mina julkort och vara tacksam för julsäsongen som har varit ❤ Den blev annorlunda för oss alla men annorlunda kan också vara bra. En av de stunder från denna julsäsong som jag tar med mig i hjärtat är Lucia. Vilken välsignelse att Lucia var på en söndag detta konstiga år och att man kunde få fira det i stillhet här hemma istället för en vanlig arbetsdag ❤

Har ni något speciellt fint minne av denna annorlunda julsäsong?

Jag tror att vi alla fått en större tacksamhet detta året för vardagliga saker vi tagit förgivet, tex att kunna välja var och med vilja vi vill fira julen. Även en eftertänksamhet om att inte ta varandra för givna. Covid19 kan drabba vem som helst även om det är flest gamla som drabbats värst.

Ha ett riktigt Gott nytt år nu så hörs vi till hösten igen, eller jag dyker nog upp här med en liten rapport om jul i juli. Jag måste köpa en glögg och lägga undan innan de försvunnit i affärerna. Kanske dags att fixa det nu . Jag har inte varit i butiker på hela jullovet. Jag kollade på mina populäraste inlägg på instagram och då var det just de båda Jul i juli inläggen som låg i topp 🙂

Om ni vill följa mig under året så finns jag nog mest på instagram, mest aktiv är jag på mitt sagokonto som finns här, men jag har ju även en privat instagram här, och naturligtvis min julinstagram här. Jag har en vardagsblogg också men den har jag inte haft mycket inspiration till det senaste året men den finns här.

3 tankar om “Tack för denna säsongen!

 1. Vill bara tacka dig för din fantastiska julblogg! Upptäckte den alltför sent förra julen men nu har jag ”varit med” hela hösten😀.
  Älskar också julen och man kan verkligen känna stämningen genom dina bilder och text. Extra viktigt ett år som detta, när inget blev som vanligt (men rätt bra ändå)
  Ses i september🎅🏻👍🏻!

  Gillad av 1 person

  • Tack snälla ❤️ vad roligt att du gillar min julblogg ❤️ Hoppas att du får ett Gott nytt år och att vi alla får en mer normal jul nästa år ✨ 🎄

   Gilla

 2. Gott Nytt och tack för i år! Har uppskattat julbloggar och Instagram extra mycket i år. Och tack för påminnelse, måste köpa glögg till Jul i Juli! Nu njuter vi av att ljuset återvänder, både bokstavligen och för en ljusare framtid där vi får umgås med nära och kära som förr.

  Gillad av 1 person

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s