Tillbakablickar på föregående jul

Jag tänkte bjuda på lite tillbakablickar från julen 2019 med foton som jag la upp i bloggen där och då, när vi befann oss mitt i den bästa tiden på hela året: den magiska julen. Jag delar upp det i ett par inlägg. Först ut är när vi klädde julgranarna. Vi har haft kungsgran sedan 2004 men för två år sedan bröt vi den traditionen och köpte istället två nya plastgranar. Inte lika mysigt som äkta men så fick det bli av lite olika anledningar.

Julgranen uppe
… och julgranen nere

Julgranarna måste ju vara bland de största julstämningsskaparna. Även den mest sneda gran ser vacker ut med julgranskulor, glitter och belysning. Jag älskar att sitta i mörkret och titta på julgranen i juletid. Vi brukar ha dem på timer, på så vis är de tända både när man lägger sig och när man stiger upp utan att de behöver vara tänd hela natten. Det är ju så mysigt att se dem lysa i den mörka vinternatten ❤

Annons

6 tankar om “Tillbakablickar på föregående jul

 1. Så mysigt <3! Jag brukar ha min lilla gran i sovrummet på timer så att den alltid lyser när jag går och lägger mig och när jag vaknar:D Och den stora i vardagsrummet tänder jag så snart jag går in på morgonen och släcker när jag går och lägger mig.

  Gillad av 1 person

 2. Så mysiga och fina granar! ❤ Föredrar ju självklart alltid äkta gran, men plastgranar fyller ju en viktig funktion. Jag är ju själv väldigt glad åt min lilla plastgran som gör att även jag kan ha julgran hemma hos mig, trots att jag alltid åker iväg och firar jul hos föräldrarna. Vi har dock alltid tänt dygnet runt, har hört/läst att julgransljus och adventsljusstakar håller längre om de slipper bli tända och släckta hela tiden.

  Gillad av 1 person

  • Jo, riktiga granar är bäst men som du skriver så fyller plastgranar en funktion 😊
   Det hade jag ingen aning om att de håller längre, tack för tipset 😊

   Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s