Blogg, instagram eller båda?

Hur tänker ni andra julbloggare, kommer ni att fortsätta med bloggandet eller går ni alltmer över till instagram eller kör ni en kombination?

Och ni som är följare, läser ni både bloggar och instagram?

Det finns ju mer utrymme för att skriva i bloggen medan instagram är enkelt att snabbt lägga upp en bild. Olika fördelar. Ni som följt mig ett tag vet ju att jag inte är någon som jagar en massa likes men som däremot tycker att det är roligt att ha en liten dialog med andra julälskare. Att följa varandra genom väntan på julen. Att det blir personligt och inte kommersiellt.

Idag är det 4 månader kvar till lille julafton, jag börjar se fram mot hösten nu, mysiga höstkläder ni vet, kvällar med tända ljus och inomhusmys ❤

17 tankar om “Blogg, instagram eller båda?

 1. Kör både och. Min blogg känns för det första mer som en dagbok och där lägger jag oftast ut texten mer. Instagram funkar bra men inte för längre texter tycker jag och det tråkiga med storys är ju att det inte finns kvar. Men så tänker jag! Jag följer både blogg och instagram så för min del får du gärna köra båda! 😊

  Gillad av 1 person

 2. För min del kommer jag fortsätta att prioritera bloggen och kommer fortsätta att läsa andras julbloggar. Min instagram är dessutom mitt allmäna konto med mest naturfoton och inte specifikt kopplat till bloggen. Instagram är ju jättebra när man bara vill dela med sig av bilder, men som substitut till julbloggar det blir ganska opersonligt tycker jag. Halva charmen med att läsa folks inlägg är ju att få besöka varje individuell blogg och ta del av varje unik design som bidrar till julstämningen. Instagram blir som att besöka utställningsmontrar på en mässa, medans bloggarna blir som att få komma hem till varje bloggare.

  Gilla

 3. Jag är bara en läsare av bloggar ingen bloggare själv, men jag vill gärna fortsätta läsa era bloggar. Ser fram emot en fortsättning 😊

  Gilla

 4. Jag kommer att köra båda, jag tycker som du att bloggen är bättre när man vill skriva mer. Instagram är däremot mer lättillgängligt när det mest handlar om en bild och ett kort inlägg. Förra året blev det lite mer Instagram och lite mindre blogg för min egen del men jag har ingen tanke på att lägga ner bloggandet. Jag tycker om att läsa både på Instagram och bloggar men generellt är jag bättre på att läsa det som står i bloggarna, Instagram blir lite oftare att jag bara scrollar igenom. Vill man titta tillbaka på tidigare inlägg tycker jag att bloggarna är bättre.

  Gilla

 5. Hej!
  Hamnade här av en slump, kan man säga. Blir alltid lite knäpp efter sommaren och börjar surfa jul osv. Jag har ingen egen blogg utan läser hos andra. Julen är helig för mig och jag längtar redan dit. Är inte ensam, vad jag förstår!

  Jag tycker det är kul med både bloggar och instagram, som de flesta har skrivit här. Dels tycker jag om att läsa om andras planering inför och kanske få lite tips för min egen del. Sen tycker jag om bilderna på instagram som läggs ut. Hur det pyntas och fixas.

  Så fortsätt med både och!!

  Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s