Höstmånad

Nu är den första -ber månaden här och hösten gör sitt intåg lite varstans. I morse slog det mig att det var ganska mörkt när jag vaknade, naturligtvis har det inte hänt över en natt men det var första gången jag tänkte på det i år. Vi hade ett fönster på glänt så det var också ganska kyligt i sovrummet, jag tittade inte på termometern förrän ett par timmar senare men då visade den på 5 grader så visst har det varit kallt i natt! Den mörka morgontimmen fick igång mina tanker på julen, och fick mig lite sugen på att starta årets julbloggssäsong. I ärlighetens namn händer det inte så mycket juligt ännu. Årets jultidningar har kommit och företagen släpper bilder på sina julnyheter och jag gick en sväng förbi julsakerna på Dollarstore . Av allt detta så är GreenGates julmotiv det som jag har fastnat för. Jag har ju samlat på GreenGate muggar i 10 årstid så det är alltid spännande att se deras nyheter.

greengate-termoflaske-jingle-bell-white-350-ml

 

Hur söt var inte den här termosen att ta med sig ut i skogen på en vinterutflykt?

stwfremjsl0106_hs_d

Eller den här lilla skålen?

Jag har förresten fått ett litet dilemma att fundera på, som någon kanske minns så bytte jag bloggadress 2016 eftersom jag inte var nöjd med de funktioner som fanns där vi hade vårt domännamn. Nu har de gått över till att använda wordpress som plattform vilket jag har till denna bloggen. Vi har kvar domänen, så jag skulle kunna gå tillbaka till min gamla bloggadress och därmed slippa den automatiska reklamen eftersom vi betalar för domännamnet (vi har flertal e-postadresser kopplade till den). Dock har jag inte bestämt mig för om det är värt allt jobb att byta tillbaka till den gamla adressen. Jag ska fundera lite på det, naturligtvis skriver jag här ifall jag byter adress till bloggen.

 

3 tankar om “Höstmånad

  1. Det här med bloggplattformer och byten tycker jag är krångligt. Är inte nöjd alls med Blogger, men vågar inte krångla med att byta.

    Vi upptäckte i tisdags att det blivit mycket mörkare, Oskar var på KomTek och skulle cykla hem kl 20, plötsligt insåg vi att det var mörkt då. Det var det inte veckan innan.

    Gilla

  2. Gud så söt liten skål! Termosen var riktigt gullig den med!

    Knepigt med bloggen. Förstår dilemmat med om man ska vara kvar på den ena plattformen eller flytta tillbaka till den andra. Jag är inte direkt nöjd med hur blogger har utvecklats, det var mycket bättre när jag började, men samtidigt är jag så van med det och har ändå lyckats kringgå flera defaultinställningar och fått bloggen och mina inlägg att mer se ut som jag vill att de ska se ut, tack vare att jag kan och förstår lite html och CSS. Men oavsett hur du gör med bloggen följer vi ju självklart med dig!

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s