Lugn start på nya året

Vi njuter av vår ledighet i vårt julpyntade hem, och det är verkligen dagar som jag uppskattar. Ett pussel fanns bland familjejulklapparna och det ligger nu på matrumsbordet och byggs på emellanåt.

49083399_225889564965165_2881852867260448768_n

Granen står fortfarande så grön och grann i stugan 😉 jag har nog glömt att skriva att vi för första gången har en fejkgran i matrummet. Jag skrev ju att vi skulle köpa en ny plastgran till TV rummet men det blev även en till matrummet, barrdoften har vi fått från grankvistar men de barrar nu.

DSC_0571

Jag brukar bli väldigt vemodig när julen är slut men i år känns det faktiskt ok (men det kanske kommer när julsakerna plockas bort?). Mest tror jag att det beror på att jag fått min ledighet beviljad, det är ju en sak jag inte kan påverka så mycket själv. Men att tiden finns till att njuta och stanna upp och inte stressa och verkligen frossa i förberedelserna som jag älskar. Jag har verkligen stannat upp i nuet och fortsätter att göra det, jag har ju några dagar kvar på min julsemester innan vardagen tar vid. Det hade inte varit så dumt med lite skidåkning i skogen här hemma men eftersom det är barmark blir det istället promenader. Men det har varit isande kallt och stormigt väder på årets första dag. Idag är det lite behagligare.

 

Annonser

3 tankar om “Lugn start på nya året

  1. God fortsättning! Här har jag för första gången på många år kvar julen och njuuuter av stjärnor och stakar, men det är nog därför jag är i en julbubbla och inte jobbar på allvar, för börjar jag jobba brukar jag vilja stöka undan så att jag inte ska längta till lata pyjamasdagar med film och rester ;-D Här kom tomten också med ett pussel och jag funderar så på om jag ska lägga det eller om det ska få vara med nästa år inför jul som mysigt tidsfördriv med ungarna… KRAM!

    Gillad av 1 person

  2. Åh vilket fint pussel! ❤ Så mysigt att ha ett framme som man kan lägga dit några bitar på lite då och då. När julen är förbi och julduken på mitt matbord är bortplockad kanske jag själv ska ta och lägga det pussel jag fick från farmors dödsbo. Önskar er god fortsättning på det nya året! ❤

    Gillad av 1 person

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s