Saffransfudge

Något nytt på gottebordet brukar det ju bli och i år har jag gjort saffransfudge. Den smälter verkligen i munnen, så len och god smak men väldigt söt.

fudge

Saffransfudge

1 burk kondenserad mjölk
400 g vit choklad
1 påse saffran
2 msk smör

  1. 
Smält kondenserad mjölk, choklad och saffran över vattenbad.
  2. Rör i smöret i smeten till en glansig fast massa.
  3. Klä en form (cirka 20 x 20 cm) med bakplåtspapper. Häll i smeten och låt stelna i kylskåpet över natten.
  4. Skär upp i rutor och förvara i kylen.

Receptet har jag hittat här

 

En tanke på “Saffransfudge

  1. Ping: Julkonsert – Maries strålande jul

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s