Andra advent

Snart är andra advent slut och vi är ytterligare ett steg närmare julen. Det känns så overkligt att det om bara två veckor är dan före dopparedan. Här har vi milt väder igen och regnet bidrar nog en hel del till att julen inte känns så nära som den faktiskt är. Jag ville mest kika in här ikväll och önska er en fin vecka i julens tecken ❤
09hyllan

Detta är en hylla som kom upp i dag på vår nymålade vägg. Tomten och bocken passar perfekt mot den grå väggen men kanske byter jag ut granen mot en lykta för granen passar väldigt bra där den stod förut men jag hittade ingen passande lykta.

Vi har inte hunnit köpa gran ännu så troligen blir det inte julgranar här hemma förrän nästa helg, lite synd för det är så mysigt att ha dem till Lucia. Men annars har vi det pyntat och mysigt här hemma och så här på kvällen när man inte ser gråvädret ute blir julstämningen högre. God natt!

En tanke på “Andra advent

  1. Visst är det en märklig känsla att det bara är två veckor kvar nu. Inte klokt! Här har vi lite slasksnö kvar, men hoppas på minusgrader och riktig snö längre fram. Så mysigt med granen, tomten och bocken! Kanske det går att kombinera med en lykta ändå? Utan att behöva flytta på granen.

    Gillad av 1 person

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s