En underbar första advent

Jag hoppas att ni har haft en fin och stämningsfull första advent, det har jag haft och ännu är den inte slut. Dagen startade med mysig frukost och förstås tända första ljuset i adventsljusstaken ❤ Sedan skulle familjen iväg på olika aktiviteter så jag fick en stund för mig själv här hemma att adventspynta sista rummet. Adventsljusstake och stjärna var på plats men idag fick jag upp de nya julgardinerna och lite annat adventspynt.
02c

Samma vinkel som jag visade i går kväll fast nu med de nya gardinerna som jag är väldigt nöjd med. Som ni ser så passar de med julplädarna och prydnadskuddarna som jag haft i några år. Jag tycker bättre om den lite mörkare röda färgen än ljusröd.

02b

Precis sådana julgardiner som jag ville ha och letat efter i några år.

02a

Jag ska visa lite närbilder på mitt advents- och senare julpyntade hem men delar upp det lite. Det är ju nästan samma varje år men jag brukar nog vara lite dålig på att visa detaljer. Där jag sitter när jag julbloggar ser jag detta.

02.jpg

Som jag skrev så hade barnen olika aktiviteter idag, bl.a. så gick de i täten för kommunens tomteparad med facklor (de är drillflickor men just i tomteparaden har de facklor istället för drillstavar) och om en stund är det adventskonsert i kyrkan.

02d

På julmarknaden i vår lilla stad fanns inte jultomtens renar men en väldigt söt vikarie 😉

Barnens adventspaket har jag inte fotograferat men de hemmaboende barnen har fått 6 paket var att öppna i december. Ett till varje söndag, ett till Lucia och ett igår.

2 tankar om “En underbar första advent

  1. Vilka härliga, julmysiga bilder! Superfina gardiner verkligen, och jag håller med dig om den mörkröda julfärgen. Måste också bli bättre på att fota en del detaljer, oftast blir det alltid samma vinklar och samma julpynt som förevigas.

    Gillad av 1 person

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s