Redo för advent

Jag känner mig förväntansfull som ett litet barn inför advent ❤ jag har varit igång hela dagen med bakning och annat och avslutade kvällen med en film. Ett perfekt sätt att avsluta en julig dag är förstås med en julfilm. Att slå sig ner i soffan med te eller glögg och lite nybakat och liksom landa i känslan av att nu är det på riktigt som advent är här. Så inte december flyger förbi utan att man hinner fånga nuet.
d

Jag har inte mindre än två adventskalendrar i år, tekalendern som jag visat förut också en scrapkalender som jag förbeställde redan i somras.
e

Den innehåller pyttesmå dies som jag använder till att stansa ut figurerna i papper med. Det är tredje året jag beställer en sådan kalender.
c

Kakor och godis till julmarknaden ligger fint förpackat, adventsljusstaken står på köksbordet och jag känner mig så redo för första advent och ännu mera julmys.

b

Jag gjorde två omgångar med saffransskorpor så vi får en omgång själva att knapra på i december.
a

Jag älskar saffran men lussekatter har jag inte hunnit baka ännu. Ikväll har jag ätit säsongens första vörtbrödsmacka med julskinka. Nu när jag har vilat med en film är jag riktigt sugen på att fortsätta mitt adventspyntande men det får nog vänta tills imorgon. Jag har matrummet kvar att byta textilier i, vi målade om där förra helgen så det har varit lite renoveringskaos där. Ser ut så här just nu med julklappar bakom soffan 😉
untitled

Ha nu en riktigt fin första advent alla julälskare.

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s