Adventspyntningen går framåt

Det tar sig med mitt adventspyntande, men det tar minsann sin lilla tid att byta textilier, tvätta fönster och damma. Jag har nu fått upp adventsljusstakarna i nästan alla rum, yngsta dottern som inte är hemma ikväll ska själv få välja vilken hon vill ha innan jag kan sätta upp de sista. Jag har även fått upp uteljusslingan ikväll. Jag skulle vilja ha ljusslingor och ljusnät i träden men då måste det fixas med elen först och någon elektriker är jag dessvärre inte. Men lite foton på ena halvan av vårt TV rum ska ni få se även om jag inte är klar där. Jag ska byta blommor i fönstret och lite mer pynt.
a

b

c

Mina nya stora gulliga möss (på fotot ovan ser ni vem som hårat ner så förskräckligt i fåtöljen… dammsugit har jag inte gjort ännu)

d

Fejktulpaner, de håller hela julen.

e

Den underbara tavlan har min morfar broderat till mig när jag var barn. Ramen har han snickrat själv.

f

Nissedörren jag berättat om tidigare. Det är bara katterna som kommer ut på den smala avsatsen men de älskar att ligga där även om jag blir nervös att de ska trilla ner. Det är långt ner till golvet på bottenvåningen.

4 tankar om “Adventspyntningen går framåt

  1. Oh vad mysigt ni har det ❤ Här har vi äntligen fått tag på utegran, blev så stressad där ett tag för tradition är att tända innan söndag annars är det inte riktigt advent 🙂 Köpte också en ljusslinga till äppelträdet idag, det är så fint 🙂 Hoppas du får en fantastisk adventshelg!

    Gillad av 1 person

  2. Så himla mysigt allt ser ut! Jättefina adventsljusstakar, och så fint det blir med en i varje fönster på rad. Vilken underbar tomtetavla! Pysselgenerna går i arv ser jag, hehe. Så gullig liten nissedörr. Får den (och de andra julpynten) vara ifred för katterna?

    Gillad av 1 person

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s