Scrappade julkort

Här kommer mina senaste julkort som jag gjorde i helgen, jag hoppas att ni inte tröttnat på mina julkortsinlägg 😉 korten är ju ganska lika varandra men inget julkort är exakt likadant som något annat för jag varierar mönsterpapperna så varje kort är unikt.
18
Jag har några kort kvar att tillverka men börjar snart bli klar.

19

Igår beställde jag även de sista julklapparna till mina barn, tror jag… det brukar alltid slinka ner något extra till barnen. Visst kan man skämma bort sina barn lite till julen ❤

20

Som jag skrivit innan så älskar jag de här gammeldags motiven som jag har valt till årets julkort.

21

Det var några år sedan vi prydde insidan med foto på barnen nu, det var en trevlig tradition att åtminstone en gång om året samla alla på ett foto. Istället brukar jag numera ta ett foto på dem på julafton och något år har jag bett min bror fotografera hela familjen framför julgranen innan julklappsutdelningen men de fotona ger vi inte bort men kul att ha själva.

 

 

4 tankar om “Scrappade julkort

    • Det känns konstigt första året att inte skicka julfoto på barnen, men det är ju trevligt att fotografera dem tillsammans i alla fall en gång om året så numera samlar jag dem framför granen på julafton innan vi delar ut julklapparna.

      Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s