Julspaning

I fredags var jag på lite julspaning på Citygross, även om jag inte behöver något kan jag inte låta bli att gå en sväng inom julsakerna när jag ser några. Det är ju så mysigt att titta 😉 Något som jag verkligen fastnade för var den här kaveln:

DSC_0006

Jag har sett sådana på nätet förut men detta var första gången jag såg en i en vanlig butik. Den gör alltså hjärtmönster på degen, gulligt ❤

DSC_0005

Ni vet ju kanske att jag är lite svag för julmöss och de här som kan stå själva var ju roliga 🙂

dsc_0041.jpg

Igår var jag på Ikea, där köpte jag varsin chokladkalender till barnen. Här är ett foto som visar innehållet på baksidan av kalendern. Kalendern kostar 79 kr och det följer med ett presentkort på 100 kr som gäller i januari-mars. Barnen blev jätteglada för både kalendrarna och presentkorten, en trevlig present antingen till sig själv eller någon annan som äter choklad.

DSC_0010

Söta julstrumpor, jag har alltid gillat skotskrutigt 🙂

Image2

Självklart gillade jag även denna förpackningen med julgranskulor, jag har letat efter fina gröna kulor i några år. Dock köpte jag inte dem, jag får fundera lite på saken. Jag behöver ju inte fler julgranskulor även om jag har vill ha dem. Vi tittade även på deras julgranar men ska fundera på det också, vi behöver en ny julgran till TV rummet och vill ha en som ser så naturtrogen ut som möjligt men vi är inte beredda att betala hur mycket som helst. I matrummet/vardagsrummet nere brukar vi ha en kungsgran och i TV rummet vår gamla plastgran från 1993 som har sett sina bästa dagar.

Annons

3 tankar om “Julspaning

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s