Julfilmer

I veckan har jag sett två julfilmer som jag inte sett förut.

15a

Northpole open for Christmas

En framgångsrik affärskvinna, Mackenzie, ärver sin mosters värdshus och väljer att återställa hotellet till sin ursprungliga storhet för att sedan kunna sälja. Men Mackenzie får hjälp från tomten att återupptäcka den sanna betydelsen av julen…

Jag tyckte filmen var sådär, väldigt förutsägbar och smörig men mysigt julpyntat. Den lär inte bli någon återkommande favorit.

A Christmas princess

15b

På inbjudan från en främmande släkting reser en ung kvinna med sin brorsdotter och brorson till ett slott i Europa till jul, där hon omedvetet faller för en charmerande prins.

Jag gillade denna filmen lite bättre än den förra, lika förutsägbar men lite bättre. Kan vara för att Sam Heugan spelade en av  huvudrollerna. Det är nog mer troligt att jag ser om denna filmen men den kommer nog inte heller att hamna på favoritlistan men ändå kul att titta på lite nya filmer.

Jag har ju som sagt mina favoriter som återkommer år efter år här hemma i TV soffan 🙂 Love Actually, The Holiday, Medan du sov, Elf, Nu är det jul igen, Grinchen, de svenska filmerna Tomten är far till alla barnen, En underbar jävla jul, Trolltider, Mysteriet på Greveholm och naturligtvis Polarexpressen som vi brukar titta på den 23:e ❤

Annonser

En tanke på “Julfilmer

  1. Jag ser sällan om de där Hallmark (och liknande)-filmerna, men de är lite roliga att se i all sin smörighet. Sen har man ju de bra filmerna som måste ses, jag skulle lägga till The family Stone till din lista!

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s