Julbord på Ikea mm

Idag blev det en utflykt till Ikea och affärerna intill för julklappsinköp. Jag känner mig nöjd med dagen och längtar efter att slå in julklapparna.

Vi tycker ju att Ikeas julbord är prisvärt och att det mesta är gott. Att äta julbord på vanlig restaurang hela familjen känns inte som att vi har råd med, vi har ju fyra barn varav de yngsta har matallergier. Extra spännande idag var ”vegetarisk sill”, dvs senapsgravad tofu. Silltårta, Cheesecake med tångkorn och två olika äppelsallader får man inte heller missa. Maken gillade kräftmarinerade sillen den missade jag. Jag tycker ju att det är spännande att smaka sådant som vi inte brukar ha på julbordet hemma och gärna mycket grönt vilket jag även har hemma eftersom julmaten annars är ganska tung. Som sagt vi är helnöjda och tycker att det är trevligt att kombinera julklappsinköpen med julbordet.

26

När vi kom hem blev det en julfilm, ikväll tittade vi på ”Medan du sov” och igår kväll blev det ”Tomtetass”.

26b

Annons

En tanke på “Julbord på Ikea mm

  1. Så spännande! Jag har nog bara ätit på Ikea en enda gång. Visste inte att de har ett uppdukat julbord. Du har rätt i att julbord är väldigt dyrt. Vi är bara två vuxna, så då fungerar det, men jag förstår att det bli väl dyrt om man är en stor familj. Jag tycker inte att det är så där jättefantastiskt med just maten, men stället vi brukar äta julbord på är väldigt mysigt, så det är stämningen som gör det.

    Solsken
    Linda

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s