Juliga inköp

Idag kom de flesta av julklapparna som jag beställde i helgen så efter att ha hämtat på två utlämningsställen hade jag mer än famnen full när jag  kom hem idag. Mysigt, mysigt. Jag kan ju inte visa vad jag har köpt för julklappar men det är bara till att erkänna, det blev ett par inköp till mig själv också. Som en tidig julklapp, eller till mig själv från tomten… 😉
22
Den gullig snögubbemuggen fastnade jag direkt för tidigare i höstas när jag såg den på pressbilderna och den var lika söt i verkligheten. Juligt te går alltid åt i vinter… kylan skulle jag vilja skriva men regnet är mer korrekt just nu i alla fall. Vi har haft minusgrader i flera dagar, igår kväll när jag gick och la mig var det -6,5 grader sedan slog det om under natten och jag vaknade till +1 grad och regn. Tja vädret är ingenting att göra något åt, det är bara att gilla läget. Snöflingorna på bilden ska ni få se senare vad jag har tänkt att använda dem till.

22b

Det är nog tre eller fyra år sedan jag köpte mig en julig mysdress, alltså innan ugly tröjorna slagit igenom här i Sverige. Mysdressen visar jag mig inte i utanför ytterdörren men jag har länge varit sugen på något juligt jag kan ha på mig på jobbet och lite så där ”vardagsjulkulfint” men jag har inte hittat något som fallit mig i smaken men den här tröjan klickade jag hem. Visserligen från herravdelningen men jag är inte så kinkig. Jag gillar lite over size framför åtsittande.

Nu har jag packat upp mina julklappsinköp och klickade hem ytterligare ett paket på posten så nu jag är klar med julklapparna till alla döttrarna + maken, pappa, mormor & morfar, svärföräldrarna och kompisar. Återstår sonen, min bror + sambo och ev. barnens kusiner (på makens sida).

Inköpsställen ovan: Lagerhaus och Ellos

2 tankar om “Juliga inköp

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s