It´s beginning to look a lot like Christmas

Nja, kanske inte a lot men lite grand ❤

Idag har jag fortsatt mitt pyntande lite här och där. Jag har som sagt två backar av mitt julpynt tillgängligt och där ryms mycket av det som jag numera använder. Det som inte får plats där är jullandskapet, kyrkan och mina stora tomtar. Men det mesta av småplocket.

18c
Jag har knappt kvar några vanliga prydnadstomtar, bara de mest speciella. Min julstil ändrar sig lite efterhand som åren går men de äldsta sakerna är de som alltid får hänga med, det är på ett sätt de som bär på alla fina julminnen och det är som att återse gamla vänner när de packas upp ur sina lådor. Jag pyntar med väldigt mycket ljuslyktor men det blev kanske lite väl många i köket så jag plockade bort några stycken för att få plats med glaskupan som jag pysslade ihop idag. Jag fick de små pingvinerna i julklapp förra året.

18b
Visst blev det gulligt, jag brukar annars ha julgodis på fatet…

19d

19e
Ljusbrickor har jag ett gäng under hela året, så här ser två av dem ut nu.

18a
Som jag skrev tidigare så ska jag ha vita julgardiner i vårt mat/vardagsrum. Den lilla ljuslådan i fönsterkarmen står där hela året och jag är faktiskt lite tveksam till om jag verkligen ska plocka bort den över julen, den passar ganska bra. Det är ju lite kruxet med att julpynta i detta rummet, jag har vitt, zink och fattigmanssilver hela året och det passar ju fint även till julen.

19c
Trots att vi har ett stort hus saknar jag ytor att pynta på så det får bli samlingar där jag pyntar.

Jag har även beställt lite julklappar på nätet idag, jag hade tänkt att vänta till Black Friday men började känna mig lite stressad. Jag brukar ju vara klar med julklapparna i november för att kunna njuta av julefriden i december. Ett trevligt samtal med julbloggsvännen Annie har jag också hunnit med idag och nu ska jag gå och titta på en julfilm, jag tror att det blir Love Actually. En riktigt julig dag har jag haft i dag ❤ jag känner att jag ganska snabbt hittar julglädjen på helgerna men sedan försvinner den under veckorna men jag njuter av de stunder då jag pysslar med mitt pyntande.

Annonser

4 tankar om “It´s beginning to look a lot like Christmas

  1. Det är så kul att plocka fram julpyntett. Dom att återse kära gamla vänner. Sen när allt är på plats är det så mysigt. Man bara njuter av att strosa runt hemma.

    Gilla

  2. Åh så fint det börjar bli! Vad mysigt att gå runt och julpynta lite. Jag älskar att plocka fram allt gammalt julpynt som hängt med i decennier, det är som att packa upp små nostalgiska minnen varje gång. Gud vad gulligt det blev med glaskupan. Så pysslig och händig du är.

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s