Lite gammalt julpyssel

Jag startade min första julsida redan 1999 så det har hunnit bli ganska mycket julpyssel, recept och ideér som jag har visat under åren. Mycket av det är omodernt nu men jag tänkte bjuda på lite tillbakablickar på några av mina favoriter efterhand som jag letat upp foton. Mycket är ju från innan digitalkamerans och den fotograferande mobilens tid.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Den här skylten gjorde jag till yngsta dotterns första jul. Den hängde på vår ytterdörr. Jag hade ingen lamineringsmaskin utan plastade in den för att den skulle tåla utomhusvädret men det blev inte så lyckat. Men skylten har jag kvar.

julkakstavla

Sådana här brödtavlor gjorde jag och gav bort i julklapp ett år. Knäckebrödet är riktigt men det är inte den jättestora varianten utan en mindre, ”kakorna” har jag bakat av trolldeg.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

En av mina hyacintbrickor, jag gillar den rustika looken med konservburkar.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

107-0754_IMG

Den här gamla julkortshållaren gjorde jag när jag bodde hemma någon gång på slutet av 80-talet/ början av 90-talet. Den hängde med i många år men nu går den inte att laga mer. Den är ersatt av en annan julkortshållare men jag har inte kunnat förmå mig att slänga den utan den ligger i botten av en av jullådorna.

104-0416_IMGomg2
Julpyssel jag gjorde med äldsta dottern när hon var 1 år. Jag pysslade nog mer än henne 🙂

Annons

En tanke på “Lite gammalt julpyssel

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s