Saffranskola

saffran
60 gr smör
2 dl vispgrädde
3 dl strösocker
1 dl ljus sirap
1 tsk vaniljsocker
1 påse saffran

Smält smöret i en tjockbottnad kastrull, häll ner övriga ingredienser. Låt koka på medelvärme under omrörning till 124 grader alternativt gör kulprov (eller annat gradantal ifall du vill ha lösare/hårdare kola). Häll upp i knäckformar.

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s