Saffransbiscotti

biscotti
1 pkt saffran
2 ägg
100 gr smör
1 dl socker
100 gr grovhackad mandel
4 dl vetemjöl
1 tsk bakpulver

Vispa saffran med äggen. Tillsätt rumsvarmt smör och socker, vispa till en porös smet.

Blanda ner grovt hackad mandel, vetemjöl och bakpulver. Rör ihop till en jämn och kladdig deg.

Fördela degen i 3 långa längder på en plåt med bakplåtspapper.

Grädda mitt i ugnen 200 grader i 15 minuter.

Låt längderna svalna något, skär dem sedan på snedden i 2 cm breda bitar. Ställ upp dem med en skärsida mot plåten och sätt in i ugnen för att torka i ca 1 timme på 75 grader.

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s