Julspaning, många bilder!

Här kommer lite foton från julsakerna på Eko i Fjälkinge. En sak som är mysig med deras julavdelning är att den ligger i en egen del av affären så man går inte igenom där om man inte själv väljer att gå dit vilket innebär att man slipper lyssna på förbipasserande som suckar och klagar över att julsakerna redan är framplockade istället träffade jag på en som stod och gungade i takt till julmusiken och en som nynnade med. När man går genom dörrarna till julavdelningen hör man nämligen inte längre butikens vanliga musik utan istället spelas det julmusik bland julsakerna. Här kommer bilder på några av sakerna, avdelningen är stor så jag kunde inte fotografera allt 😉

Jag minns att någon julbloggare klagade på att hon inte hittade vanliga små prydnadstomtar men här hittade jag flera olika sorter:
dsc_0398
dsc_0410
dsc_0412
Jag gillar björnen

dsc_0409
Sådana här katter fick mina barn när de var små

dsc_0408

Ljuslyktor
dsc_0405
dsc_0413

Jättefina stora burkar
dsc_0402

också lite blandat:
dsc_0403
dsc_0406
dsc_0401
dsc_0407
dsc_0411

Annons

3 tankar om “Julspaning, många bilder!

  1. Jag håller med om att det är skönt om slipper alla ‘grinchar’ när man går och njuter av julsaker i affärerna:)) Jag är dessutom en som också gärna vill ha lite vanliga gammeldags prydnadstomtar och jag har faktiskt köpt en fin tomte i år på JULA av alla ställen:)
    Kul att du ville vara med i lotteriet; du har tre lotter! Jag ska maila dig om julkortsswappen också för det vill jag vara med på i år igen:)
    Kram!

    Gilla

  2. Kul att de har plockat upp julen nu! Har alltid gillat att gå på deras julavdelning 🙂 De vita granarna, vad är de gjorda av o hur stora är de ung? De såg fina ut, måste kanske skicka mamma el pappa 🙂

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s